Хижі та Екзотичні рослини, фіалки і композиції з 23 по 28 березня, г. Харьков, ул. Сумська, 25. "Бузок" ХАТОБ

Дивовижне розмаїття яскравих фарб кімнатної флори, з різних куточків планети, очікує гостей на виставці з 23 по 28 березня в м. Харків, вул. Сумська, 25. ХНАТОБ (праве крило) ІВЦ "Бузок", з 11:00 до 19:00. Вхід безкоштовний.

Колекціонери з різних міст України представлять сотні вишуканих фіалок від самих мініатюрних, до найбільших, а також голодні хижі рослини різних видів і сортів, забавні кактуси, сукуленти, а також екзотичні рослини, незвичайні композиції і флораріуми від дивовижної приватної колекції з Одеси - DIONAEAS.
Серед хижих рослин буде представлений дуже рідкісний вид - Дарлінгтонія Каліфорнійська, родом з Америки, а також інші унікальні, рідкісні екземпляри, які раніше практично ніхто не бачив в реальному житті.Ніжні, яскраві, соковиті і барвисті рослини та квіти, завжди дарують тільки позитивні емоції. Вони як еліксир натхнення, допомагають людині боротися з поганим настроєм і дарують радість!Наша зустріч буде чудовою нагодою спілкування з однодумцями.
Всі бажаючі дізнаються, як правильно доглядати за рослинами у себе вдома і виростити на підвіконні власний «райський сад».


Немає коментарів
Додати коментар